Press "Enter" to skip to content

“СН Финансии“ преку Црвен Крст од Битола донираше новогодишни пакетчиња

Пред нас се празниците и секој дом заслужува да ги дочека со своите најблиски, на трпеза со храна и со подароци кои ќе им значат.И оваа година “СН ФИНАНСИИ“ донираше новогодишни пакетчиња за социјално загрозени семејства од селата Беранци, Ивањевци, Српци, Канатларци, Свето Тодори, Алинци, Трап, Добрушево, Трновци, Ново селани, Дедебалци под Општина Могила и Долно Агларци, Добримири, Велесело, Бач, Гермијан, Живојно во Општина Новаци.Нив партнер веќе втора година во оваа акција е Црвен крст – Општинска организација Битола соработка која од СН ФИНАНСИИ најавија дека продолжува.