Press "Enter" to skip to content

“Чкембари“ Битола ја покажаа хуманоста, донираа новогодишни пакетчиња во “Св. Димитрија“ за многудетните семејства

Битолската навивачка група “Чкембари“ и годинава на крајот на годината која изминува ја покажаа својата хуманост, како и многу пати коха било потребно. 

“Чкембари“ Битола, денес донираа новогодишни пакетчина во црквата “Свети Димитрија“,  истите ќе бидат распределени на многудетни семејства низ нашиот град.