Press "Enter" to skip to content

Битолани во Новата 2022 година со новогодишниот концерт на Камерниот оркестар кај Офицерски

Вечерва во 22 часот ќе започне големиот Новогодишен концерт на Камерниот оркестар на Битола, на платото пред Офицерски дом во Битола. А со звуците на овој реномиран оркестар битолчани ќе “зачекорат“ во Новата 2022 година.

Покрај Камерниот оркестар во новогодишната ноќ на програмата од Зимската приказна и:

20 часот:  Dj FLORE,

21.30 часот: ОГНЕНO ШОУ,

22.00 часот: НОВОГОДИШЕН КОНЦЕРТ НА КАМЕРЕН