Press "Enter" to skip to content

Директорот на ЕСМ – Ковачевски и на РЕК “Битола“ – Матевски новата година ја дочекаа со работниците во Комбинатот

Генералниот директор на АД ЕСМ, Васко Ковачевски и директорот на РЕК “Битола“, Пеце Матевски новата година ја дочекаа со работниците во РЕК “Битола“ кои за новогодишната ноќ беа на дежурство. Ковачевски и Матевски им ја честитаа новата година и на работниците кои утрово се дежурни на своите работни места во комбинатот.  Ковачевски и Матевски им се заблагодарија на вработените што секојдневно го даваат својот придонес во справувањето со енергетската криза во земјава. Вработените велат дека не паметат кога последен пат во минатото директори на АД ЕСМ и на РЕК Битола ја поминале новогодишната ноќ заедно со нив. Ги споделија со менаџментот желбите за добро здравје во новата година и успех во работата. Повеќе јаглен, повеќе струја, подобри резултати се цели и на работниците и на менаџментот на АД ЕСМ и РЕК Битола!

More from ВестиMore posts in Вести »