Press "Enter" to skip to content

“Јавен Адвертајзинг“ во новата година во нови простории и со нови изненадувања

Во Новата година, “Јавен Адвертајзинг“ влегува со проширување на своите капацитети со нови училници и канцеларии, опремени со највисоки стандарди за вршење на образовна дејност.

-Воедно, во Новата година влегуваме и со нови верифицирани обуки од МОН и Центарот за образование на возрасните.
Исто така, во Новата година имаме да претставиме и нови соработки со компании од ИТ областа со цел препорака на наши студенти за вработување и пракса.

Заедно да создаваме уште многу успешни приказни и кариери на нашите студенти!

https://javen-advertising.com/

More from КомерцијаMore posts in Комерција »