Press "Enter" to skip to content

Аптека “Роса Вита“ останува во функција на битолчани, работи 24/7 во недели и празници

Почитувани сограѓани,

Со задоволство ве информираме дека работното време на аптека “Роса Вита“ останува нон-стоп, односно 24/7 во недела и за време на претстојните празници.

Посетете не:

 https://goo.gl/maps/hpjxeoMqsmNfZL3E7