Press "Enter" to skip to content

Пицерија “Шведски“ со честитка и соопштение

Пицерија “Шведски“, која се наоѓа на Широк Сокак, кај Офицерски дом, на сите битолчани од православна вероисподен им ги честита престојните верски празници Бадник и Божик и им соопштува дека нема да работи во деновите четврток и петок, Бадник и Божик.