Press "Enter" to skip to content

Во слаткарници “ГТ“ торти, слатки, десерти со допир на празнична магија, дополнета со кафе

Во пресрет на Божикни празници во кафе слаткарниците “ГТ“ во Битола, на Широк Сокак, кај “Веро“ и Камен мост, се е во празничен стил  и атмосфера. Во празнично уредениот простор каде ќе го почустрвувате мирисот  на ванила, чоколадо, цимет… несвесно, на повозрасните ќе им се вратат сеќавања на пријатни мигови од детсвото, а помладите ќе ги создаваат своите сеќавања. Покрај мирисот, вкусот сите слатки задоволства со допир на празнична и зимска магија, тука е и препознатливиот мирис и вкус на кафе, кој ќе го добието како еспресо, макијато, кафе лате, капучино, нес кафе…Од големиот избор на оригинално украсени торти и други слатки задоволства можете да изберете и подарете за Божик. Кафе слаткарниците “ГТ“ пријатно место  за кафе, чај и сладок десерт за претстојните празници.Кафе слаткарниците “ГТ“ со слатка бајка место  за кафе, чај и сладок десерт за претстојните празници, со тоа  избор на многу битолчани каде во пријатен амбиент ќе можат да поминуваат  време  со семејството, пријатели…