Press "Enter" to skip to content

СВР Битола: два физички напади

На 11.01.2022 во СВР Битола И.М. (52) од Битола пријави дека на ул.„Довлеџик“ во Битола неговиот син бил физички нападнат од лице од Битола. Се преземаат мерки за расчистување на случајот.

На 10.01.2022 во СВР Битола Ц.К. од Битола пријави дека во семејниот дом во Битола бил нападнат со остар предмет од страна на неговиот син. Се преземаат мерки за расчистување на случајот.