Press "Enter" to skip to content

Стара Нова Година во прекрасниот амбиент на хотел “Епинал“

Прославете ја Стара Нова година во прекрасниот амбиент на хотел “Епинал“.

Уживајте во богатото мени и прекрасна забава приредена од “Битолски Тамбураши“.За повеќе инфо и резервации обратете се на следните броеви:

072 306 828 и 075 621 129

More from КомерцијаMore posts in Комерција »