Press "Enter" to skip to content

Денес од 10 до 14 часот стартува скијачката сезона во ски-центарот “Ниже Поле“

Денес, среда 12 јанаур 2022 година ски-центарот “Ниже Поле“ со кој стопанисува ЈП “Стрежево“ промотивно, ја започнува скијачката сезона.

Започнува од 10 до 14 часот.

Ски-центарот “Ниже Поле“ апелира да се почитуваат сите ковид-19 и безбедносни протоколи .

Механизацијата на ски-центарот ја подготви патеката и го исчисти патот и паркинзите.

More from КомерцијаMore posts in Комерција »