Press "Enter" to skip to content

Денес стартува скијањето на ски-патеката “Бегова – Копанки“

Патеката е подготвена и денес

започнува скијањето на ски-патеката “Бегова – Копанки“

известуваат од хотелот “Молика“.

More from КомерцијаMore posts in Комерција »