Press "Enter" to skip to content

Традицијата продолжува, битолчани ќе навиваат за Македонија и во Дебрецин

Дваесетина битолчани се најголемите навивачи на македонската репрезентација веќе десетина години на европските напревари, а вечерва ти тргнаа на пат од Битола кон Унгарија да ја продолжат традицијата. Впечатливото, македонското знаме на кое стои напишано, кратко, Битола, и овој јануар ќе биде мета на сите фоторепортери утре на првиот натпревар Македонија – Словенија, а гордо ќе го веат Тигана, Мими, Валентин, Слончето, Менде, Крстичо, Андреј, Горан…Но, нема да бидат само тие од Битола, таму ќе бидат Стефан, Бојан, Шизико…

More from СпортMore posts in Спорт »