Press "Enter" to skip to content

Ламби од розова хималајска сол, достапни во “Роса Вита“ аптеките

Ламбите од розова хималајска сол

-ја подобруваат општата физичка и ментална благосостојба!

-го подобруваат квалитетот на воздухот во просторијата;

-ја подобруваат функцијата на респираторниот систем;

-ја намалуваат состојбата на хиперактивност;

-се спротиставуваат на електросмогот.

Ламбите се рачно изработени уникатни парчиња, извлечени од солените Хималајски пештери, кои поседуваат свои специфични хемиско/физички внатрешни карактеристики. ж

Со емитувањето на негативни јони ги неутрализираат позитивните јони од “тешкиот ” загаден воздух.

Количината на јони се зголемува ако светилката е вклучена.

Иако не се медицински уреди, претставуваат дар на природата и олеснување за оние кои страдаат од астма, алергии, синуси, мигрена. 

Аптека “Роса Вита“ во Битола, на влезот во старата чаршија, наспроти “Брза помош“

Посетете не:  https://goo.gl/maps/hpjxeoMqsmNfZL3E7