Press "Enter" to skip to content

ЈКП “Водовод“- Бтитола: прекин на водоснабдување на “Васко Каранѓелевски” и ул.”Смилевски Конгрес”

ЈКП “Водовод “ од Битола ги известува граѓаните дека поради дефект на водоводната мрежа на улиците во Битола, „Васко Каранѓелевски“ и “Смилевски Конгрес“ има прекин во водоснабдувањето.
 
Нормализирање на водоснабдувањето се очекува за неколку часа.
More from ВестиMore posts in Вести »