Press "Enter" to skip to content

Прва продавница за брендирана облека “OUTDOOR BRANDS“ во Битола

„The NORTH FACE“, „Columbia“, „Jake Wolfskin“ …брендови на облека урбан стил,спортски, кежуал,  за планинари,  и лов кои ќе ги најдете во новоотворената продавница OUTDOOR BRANDS, прва од ваков вид во нашата држава. Во оваа е прва продавница за брендирана роба од втора рака или „second hand“ во нашата држава има јакни со врвен квалитет, од Холандија Западна Европа. Во “OUTDOOR BRANDS“ има добри јакни во спортски, урбан, кежуал стил. Исто така има и јакни од највисок квалиете од најпознати амерички брендови за планинарење и лов. “OUTDOOR BRANDS“ се наоѓа на улица “Васко Каранѓелевски“ број 52 во зградата на “Декорпод“.