Press "Enter" to skip to content

Ново “CHICKEN“ мени во Градската кафеана на хотел “Епинал“

Новото “CHICKEN“ мени пристигна специјлано за вас!

Дојдете и искусете ги новите специјалитети и сите нови уникатни вкусови кои ги содржи.

Повелете и уживајте