Press "Enter" to skip to content

Викенд во бар “Манаки“ исполнет со храна и музика со “Деспина“, “Боеми“ и Бобан

Викенд во “Манаки“ за престојниот викенд ви нуди уживање во храна и музика:

Денес, петок од 15 до 20 часот

-After Work забава со група “Деспина“ & “Budweiser beer“

Денес, петок од 21.30 часот

-група “Боеми“

Утре, сабота, 21,30 часот

“Бобан Лашко“ – акустична изведба

Резервации: 078 451 602

More from КомерцијаMore posts in Комерција »