Press "Enter" to skip to content

Утре, недела, сите на Бегова и Копанки, скијање, бордање, санкање, забава…

Утре, недела, 20 февруар,

ски-центарот Копанки ќе биде “NUMBER ONE“ дестинација за полнење на батериите со супер позитивна енергија,  адреналин и релаксација.

Партнер за овој викенд е #Jägermeister со многу изненадувања.

Забава со Dj Acika на сончевата тераса “Бегова Чешма“ и

Dj Sasho Spect – “Hot Box Копанки“

СИТЕ ЗАЕДНО НА ПЕЛИСТЕР

More from КомерцијаMore posts in Комерција »