Press "Enter" to skip to content

Одлична зимска сезона за битолскиот “Мотоцентар“ (фото+ликн до понуда)

Толку снежна зима одамна не паметиме, но она што зимава го знаеме е дека сите патишта за квалитетни гуми во Битола водат во “МОТОЦЕНТАР“. Семејството на оваа македонска компанија брои регионални сервисни центри во сите поголеми градови, а еден од најпосетуваните е токму битолскиот.“МОТОЦЕНТАР“ е локацијата која ги задоволува потребите на сите, од сопствениците на компактни автомобили што бараат најдобри вкупни перформанси до сопствениците на ултраспортски автомобили со високи перформанси кои сакаат извонредни перформанси за исклучително задоволство од возењето дури и кога патиштата не се во оптимална состојба.Тие имаат и посебна програма за SUV и за возила наменети за индустрија и транспорт.Цените се тоа што ги прави конкурентни, поддршката која ја даваат во промоции, попусти и гаранција, а ова е и локацијата каде можат да се складираат вашите гуми до следната сезона, затоа што МОТОЦЕНТАР ја нуди и услугата хотел за гуми.Кој бил добро знае, што е ефикасна и врвна услуга. А кој не бил, нека ги погледне фотографиите кои се само дел од редицата направени зимава во Битола и нека открие зошто за многумина МОТОЦЕНТАР е прв избор за гуми.Линк до понудата на “Мотоцентар“