Press "Enter" to skip to content

Доживотно без членарина за сите кредитни картички – Стопанска банка а.д. Битола со посебна промоција во месецот на жената

Почнувајќи од 01.03.2022 година до 31.03.2022 година,  за сите жени кои ќе аплицираат за некоја од кредитните картички во Стопанска банка а.д. Битола, банката промотивно нуди поволност доживотно да бидат ослободени од годишна членарина.

Промоцијата се однесува на сите жени, постоечки или нови клиентки кои ги исполнуваат условите за добивање на нова кредитна картичка. Апликацијата за кредитна картичка може да се поднесе во било која од експозитурите на Стопанска банка а.д. Битола низ државата.

Сите останати услови на кредитните картички, согласно изборот на картичка остануваат непроменети. Повеќе детали за истите може да најдете на линковите во прилог. 

MASTERCARD CREDIT

VISA CLASSIC 

VISA GOLD

 

More from КомерцијаMore posts in Комерција »