Press "Enter" to skip to content

Хотел “Епинал“ со совршената понуда за 8. Март

Чувствувајте се посебни, единствени и среќни.  Ве покануваме на една одлична денска и ноќна забава посветена на понежниот пол.

Резервирајте претпладневен бранч, колективен ручек или вечерна забава за вашите мајки, пријателки, колешки, приредете незаборавна уникатна и елегантна 8-мо мартовска забава.Од 12:30 часот ќе ве забавуваат “Битолски Тамбураши“, додека пак вечерта ќе ве забавуваат група “Калабалак“ со почеток во 20 часот.

Повеќе инфо и резервации на следните броеви: 072 306 828 и 075 621 129.