Press "Enter" to skip to content

Утре, фан-зона во спортската сала пред натпреварот Еурофарм Пелистер – АЕК Атина

И утре како на претходните натпреаври Еурофарм Пелистер ќе организира фан-зона во подтрибинскиот простор во спорстската сала “Боро Чурлевски“ во Битола, која ќе биде спонзорирана од “Златен даб“.

Вторник: 8 март 2022 година (17:00 – 18:45 часот)

* забавен и навивачки дел

* подгревање на атмосферата со Златен даб

* продажба на дресови на РК Еурофарм Пелистер по рекламни цени

More from СпортMore posts in Спорт »