Press "Enter" to skip to content

15% попуст за приватно здравствено осигурување во СН Осигурителен Брокер

СН Осигурителен Брокер во рамките на промотивна кампања по повод месецот на жената овозможува 15 отсто попуст за доброволно приватно здравствено осигурување.

Попустот важи за секоја нова полиса за доброволно приватно здравствено осигурување купена до 11 март.

Редовната цена на пакетот SN Eurohealth за доброволно приватно здравствено осигурување изнесува 515 денари месечно.

Истиот овозможува користење на здравствени услуги во сите приватни здравствени установи, при што се опфатени:

– Специјалистички прегледи

– Основни дијагностички мерења и снимања

– Лабораториски анализи и испитувања

– Амбулантски интервенции

– Амбулантска рехабилитација

– Комплексни дијагностички постапки

– Трошоци за лекови

– Дневна болница и дневна хирургија

– Дел од операции

– Дел од стоматолошки интервенции.

Подетални информации за оваа промотивна понуда може да се добијат на веб страната www.snbroker.mk и на телефонските броеви 15 770 / 075 807 225 / 078 418 397. 

Со СН Осигурителен Брокер обезбедете врвна грижа за вашето здравје!