Press "Enter" to skip to content

Во Битола променливо облачно и студено со умерен северен ветер

Денес, петок, 11 март, во Битола, според прогнозите на метеоролозите на Управата за хидрометеоролошки работи, времето ќе биде променливо облачно и студено со умерен ветер од северен правец. Температурата во Битола до 3 степени.

Утре, сабота, 12 март, во Битола времето ќе биде променливо облачно и студено со умерен ветер од северен правец. Температурата во Битола до о степени.