Press "Enter" to skip to content

Драган Крајовски е нов претседател на ОО на СДСМ во Битола

Драган Крајовски е избран за нов претседател на ОО на СДСМ Битола, а изборот на Крајовски за прв човек на битолските социјалдемократи е потврден и на нивната официјална фејс бук страница.

Драган Крајовски е директор на затворот во Битола, а изврпувал и голем број на партиски функции. Крајовски беше и  претседател на локалниот клуб на младите социјалдемократи во Битола и член на Централниот одбор на СДСМ.