Press "Enter" to skip to content

Со еден приемник до сите слободните земни канали или дигиталните канали

Сега со еден приемник можете да ги следите слободните земни канали или дигиталните канали доколку користите кабелска телевизија без разлика дали имате постар или нов телевизор.
 
Искористете го попустот. Доставата е бесплатна!
 
Повеќе информации на:
 
Телефони за нарачка:047/22-00-55, 070/395-824, 071/255-405 и 075/469-695