Press "Enter" to skip to content

ЈКП “Водовод“: без вода до 14 часот дел од улиците “Стерјовски Ѓорги Џоџа“ и “Цар Самоил“ во Битола

ЈКП “Водовод“ од Битола ги известува граѓаните дека бв текот на денешниот ден, вторник, 15 март 2022 година, поради промена на затворач, со прекинато водоснабдување ќе бидат корисниците на ул. “Стерјовски Ѓорги Џоџа“ (зградите) и дел од ул. “Цар Самуил“ во Битола .

Водоснабдувањето ќе биде прекинато до 14 часот.

More from ВестиMore posts in Вести »