Press "Enter" to skip to content

ЈКП “Водовод“: утре од 9,30 до 13 часот прекинато водоснабдување кај Техничкото училиште

ЈКП “Водовод“ – Битола ги известува жителите на овој дел од градот дека  во текот на утрешниот ден, петок,  18 март 2022 година, поради дефект на уличната водоводна мрежа, со прекинато водоснабдување ќе бидат корисниците на улицата “Михајло Андоновски и дел од улица “Партизанска“ (зградите што се одспротива на Болницата до Техничко училиште).

Водоснабдувањето ке биде во прекин од 9.30 до 13.00 часот.