Press "Enter" to skip to content

“Цермат“ вработува, асистент за комерција и извоз

“Цермат“ ДОО со седиште во Битола, има потреба од вработување на едно лице на работно место:

АСИСТЕНТ ЗА КОМЕРЦИЈА И ИЗВОЗ во Битола

Дознајте повеќе и аплицирајте на линкот:

https://kariera.mk/…/asistent-za-komercija-i-izvoz-bitola