Press "Enter" to skip to content

Лили Бошевска директорка на КИЦ – Офицерски дом и кино “Манаки“

Со решение на градоначалникот на Битола, Тони Коњановски, за нов директор на Јавната општинска установа Културен и информативен центар под чија надлежност се Офицерскиот дом и киното “Манаки“, е именувана е Лили Бошевска.

Бошевска беше две мандати директор на ОУ “Кирил и Методиј“ во Битола и еден мандар како директор на НУУБ “Св. Климент Охридски“ во Битола. 

Бошевска доаѓа на местото на доскорешната директока на КИЦ, Сандра Котевска.

More from ВестиMore posts in Вести »