Press "Enter" to skip to content

Пакет за млади БЕЗ ТРОШОЦИ од Стопанска банка а.д. Битола

Стопанска банка а.д. Битола ги прилагодува своите производи согласно потребите на категориите на клиенти за кои истите се наменети. Истовремено, со постојани новитети ги следи и најновите модерни трендови на дигитализација во банкарството.

Новиот единствен пакет за млади е наменет за лица 18-25 години, постоечки или идни клиенти на банката.

Пакетот ги содржи најдобрите услуги и дигитални производи на банката кои клиентите од категоријата 18-25 години ги добиваат ЦЕЛОСНО БЕСПЛАТНО.

Производи кои ги вклучува пакетот се: трансакциска сметка – БЕЗ трошоци за одржување, Mastercard Debit картичка – БЕЗ трошоци за месечна членарина, БЕСПЛАТНО СМС – известување, БЕСПЛАТНО електронско банкарство и БЕСПЛАТНА мобилна апликација BANK2GO со опција за вршење на плаќања.

Новиот пакет за млади од Стопанска банка а.д. Битола за оваа категорија на клиенти нуди лесен, безбеден и најважно од се БЕСПЛАТЕН пристап до користењето на основните банкарски и модерните дигитални производи кои во целост го олеснуваат финансиското управување со средствата на оваа група млади клиенти. 

Повеќе информации за овој пакет можете да прочитате ТУКА , a за аплицирање за истиот целосно бесплатно можете да се обратите во некоја од експозитурите на Стопанска банка а.д. Битола.