Press "Enter" to skip to content

ЈКП “Водовод“-Битола: без вода од 10,30 часот дел од улиците кај ОУ “Елпида Караманди“

ЈКП “Водовод“ од Битола известува дека на ден 22.03.2022 вторник,поради редовната акција што ја спроведува нашето претпријатие, реконструкција и промена на затворачи во градската водоводна мрежа.

Со прекинато водоснабдување ќе бидат корисниците на ул: “Смилевски Конгрес“, “Младински Бригади“, дел од “Борис Кидрич“ (ламелите), градинката “Мајски Цвет“, ОУ “Елпида Караманди“ и “Домот за доенчиња“.

Прекинот ќе трае од 10.30 часот до завршување со активностите.

More from ВестиMore posts in Вести »