Press "Enter" to skip to content

Во аптеките “Роса Вита“, Orthomol junior C plus, микронутриенти за најмалите

-Разновидната исхрана е клучна за здравјето и благосостојбата на нашите деца. Секако, не треба да се занемарат ниту физичката активност и соодветниот одмор, велат од аптеката “Роса Вита“ од Битола, а ги препорачуваат:

-Orthomol junior C plus – микронутриенти за најмалите (и најмилите)

Исто како одбранбениот имунолошки систем, сите други телесни функции имаат потреба од оптимален внес на микронутриенти.

-Orthomol junior C plus – витамини, елементи во трагови и фитонутриенти

Содржи витамин Д што придонесува за нормална функција на имунолошкиот систем. Калциум и витамин Д за нормален раст и развој на коските кај децата. Јод, кој исто така придонесува за нормалниот раст и развој на децата воопшто.

Посетете нè на влезот во старата чаршија наспроти “Брза помош“ или на 

 https://goo.gl/maps/hpjxeoMqsmNfZL3E7