Press "Enter" to skip to content

Екипи на ЈП “Комуналец“ го исчистија ѓубрето на обиколницата по синоќешното палење

Екипите на “ЈП Комуналец“ од  Битола, ја исчистија обиколницата над Битола, по синоќешното фрлање и палење смет на самата сообраќајница, кое е за прв пат по поставувањето на заштитните ѕидови.

Поради огнот од запалениот смет обиколницата беше затворена вчера вечер, а причината за палењето од локалните жители на Баирот е немањето на електрична енергија на дел од семејствата.