Press "Enter" to skip to content

Библиотеката ги додели наградите на најредовните читатели

Денес во простоите на  НУУБ „СВ.Климент Охридски“ – Битола, беа доделени наградите на најредовните читатели во изминатата 2021 година, кои им ги додели директорот Бојан Стефановски.По повод 77 години од отворањето на Библиотеката, на доделувањето на наградите беше речено дека секој нивни читател е посебен за нив, а секое доаѓање и изнајмување на книги е значајно, па затоа се одлучиле на симболичен начин да ги наградиме и оваа година.

More from КултураMore posts in Култура »