Press "Enter" to skip to content

Група “Деспина“ во “Портал 2“ на Широк Сокак

Денес, сабота, 26 март, заедно со група “Деспина“ почнуваме од 21 часот во кафе “Портал 2“ на Широк Сокак.

За резервации ве очекуваме на телефонот 071 245 995!