Press "Enter" to skip to content

СВР Битола: приведен битолчанец за доиздржување на затворската казна

На 25. 03.2022 во 03.55 часот  на улица “Димитар Илиевски Мурато“, во Битола, полициски службеници од  СВР Битола, лишиле од слобода 35 годишно лице од Битола.

Битолченецот бил баран со потерница од Основен суд Битола за доиздржување затворска казна  и истиот бил спроведен во Казнено – поправната установа Затвор Битола за доиздржување на казната.