Press "Enter" to skip to content

ЈКП “Водовод“ – Битола: дефект на водоводна мрежа, со прекинато водоснабдување во “Буковски ливади“ и Лопатица

ЈКП “Водовод“ од Битола известува дека во текот на денешниот ден, сабота, 2 април 2022 година, поради дефект на водоводната мрежа, со прекинато водоснабдување ќе бидат корисниците од населба “Буковски Ливади“ и село Лопатица.

Екипи на ЈКП “Водовод“ се на терен и работат на поправка на дефектот.

More from ВестиMore posts in Вести »