Press "Enter" to skip to content

Фото вест: графити со “Z“, рускиот воен симбол, на Широк Сокак и киното “Манаки“

На новото кино “Манаки“ на Широк Сокак во Битола, и во центарот на Битола се испишани графити со буквата “Z“, а познато е тоа дека овој симбол го користеа многу активисти и влијателни лица кои застанаа на страната на Руската Федерација уште од почетокот на војната.Дали испишувањето на овој симбол значи поддршка на воените дејстија на Руската Федерација или е само следење – копирање на светските актуелности останува да видиме.

More from ВестиMore posts in Вести »