Press "Enter" to skip to content

Фото вест: “Чкембарите“ вечерва само со еден транспарент, му посакаа добро здравје на Марушо

Навивачката група “Чкембари“ на последните натпревари во Битола и Скопје покрај со навивање водеше “војна“ со навивачките групи од Атина во Битола и со “комитите“ во Скопје во салата “Јане Сандански“ и со транспарентите, кои не останаа незабележани, а со транспарент им го честитаа и 8 март на битолчанки.

Но, вечерва на трибините истакнаа само еден транспарент на кој имаше напишано само два збора “Издржи Маруш“, а беше упатен кон нивниот другар Александар Марушевски – Маруш, на кој јавно му посакаа добро здравје и што поскоро враќање на трибините.