Press "Enter" to skip to content

ЈКП “Водовод“ – Битола: од 10 часот прекин во водоснабдувањето во Логоварди

ЈКП “Водовод“ од Битола  и формира дека во текот на денешниот ден, вторник, 5 април, 2022 година, поради промена на овален затворач ф-80 водоводната мрежа, со прекинато водоснабдување ќе бидат корисниците од село Логоварди.

Водоснабдувањето ќе биде во прекин од 10 часот до санирање на дефектот.