Press "Enter" to skip to content

Во “Бител“ нова технологија за идеално чист дом, по акциски цени

Идеално чист дом со новата технологија на правосмукалки со EcoHigh Spin мотори и потрошувачка од само 700 W.

Искористете го попустот. Доставата е бесплатна!

Повеќе информации на:
 

Телефони за нарачка: 047/22-00-55, 070/395-824, 075/244-690 и 075/469-695.