Press "Enter" to skip to content

Општина Битола: објавен оглас за работно ангажирање на 15 лица

Општина Битола, објави јавен оглас за работно ангажирање на 15 невработени лица со средно образование кои ќе вршат доставување на решенија и покани за данок на имот до граѓаните.

Повеќе информации можете да прочитате на следниот линк:

https://www.bitola.gov.mk/javen-oglas-danok-na-imot/

More from ВестиMore posts in Вести »