Press "Enter" to skip to content

Колаген – еликсир на младоста сега достапен и во “Роса Вита“ во Битола

На Ваше барање најбараниот колаген, одсега достапен на чекор до Вас.

DIMAS PURE COLLAGEN PEPTIDES во аптека Роса Вита-Битола

Колагенот е најважниот протеин во човечкото тело, со застапеност од 35% од сите протеини и претставува главна компонента на сите сврзни ткива, мускулите, крвните садови.

Бенефити од користење на колаген :

-Колагенот го овозможува интегритетот на ткивата, еластичноста и регенерацијата на кожата, коските, зглобовите и ‘рскавицата.

-СЈАЈНА, ЗДРАВА И ГУСТА КОСА

-здрави КОСКИ И ЗГЛОБОВИ

-цврста, здрава и хидрирана кожа без брчки и фини линии.

DIMAS PURE COLLAGEN PEPTIDES –

ЕЛИКСИРОТ НА МЛАДОСТА ПРОНАЈДЕТЕ ГО ВО “РОСА ВИТА“ БИТОЛА

More from КомерцијаMore posts in Комерција »