Press "Enter" to skip to content

ЈКП “Водовод“ – Битола: утре без вода кај Ленски мост, кај Звончарите

ЈКП “Водовод“ ги известува граѓаните дека, утре среда, 13 април 2022 година, поради промена на затворач и хидрант на ул. “Петар Петровиќ Његош“ (улицата на Ѕвончарите) со прекинато водоснабдување ќе бидат корисниците на ул. “Булевар 1-Мај“ на потегот од зградата на “ЗОИЛ“ до ул. “Никола Тесла“ и потегот од ул. “Никола Тесла“ до крајот на ул. “Петар Петровиќ Његош“.

Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 09:00 часот до завршување со работните активности.