Press "Enter" to skip to content

Започна изградбата на улицата зад стадионот, под Тумбекафе

Во тек се градежните активности со кои се врши изградба на коловоз на улица Крушевска Република во должина од 490 метри, на потегот зад стадионот “Петар Милошевски“.

Со завршувањето на овој дел од улицата, ќе се направи сообраќајно поврзување на улицата “Македонска фаланга“ со улиците во АРМ, со што ќе се овозможи намалување на сообраќајот на улицата “Партизанска“.

 

More from ВестиMore posts in Вести »