Press "Enter" to skip to content

ЈКП “Водовод“ – Битола: утре без вода “16-та“ од железничкиот мост до “Индустриска“

ЈКП “Водовод“ од Битола ги известува граѓаните дека на ден 14.04.2022 (четврток), поради дефект на водоводната мрежа ПВЦ Ф-300, со прекинато водоснабдување ќе бидат корисниците на ул. “16-та“ (после железничкиот мост) до ул. “Индустриска“.

Водоснабдувањето ќе биде во прекин од 09:00 ч. до завршување со работните активности.

More from ВестиMore posts in Вести »