Press "Enter" to skip to content

ЈКП “Водовод“-Битола: утре, недела од 9 часот со прекинато снабдување дел од центарот на Битола

ЈКП “Водовод“ од Битола ги известуваме граѓаните дека на ден недела, 17 април 2022 година, заради поправка на дефект на улица “Кирил и Методиј“, со прекинато водоснабдување ќе бидат корисниците на ул. “Кирил и Методиј“  на потегот од зградата на “Т мобиле“ до ул. “29-ти Ноември“ и потегот на ул. “11-ти Октомври“  од црквата “Св. Димитрија“ до ул. “Кирил и Методиј“.

Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 09:00 часот до завршување со работните активности.