Press "Enter" to skip to content

Специјална празнична понуда за онлајн кеш кредити од “СН Финансии“

Празниците заслужуваат пониски каматни стапки. 

А заслужуваат и подароци.

-50% попуст на камата за кредити до 120.000 денари за сите оние кои ќе аплицираат до 30 април, 2022.

Плус, имате шанса за подарок, 8 дена летување во Грција во “Blue Sarti Hotel“.

Искористете ја оваа специјална празнична понуда, а кеш ќе добиете на Вашата сметка за само 10 минути!

 Аплицирајте веднаш на: https://krediti.com.mk/card-promo?md=g72 

Акцијата трае до 30.04.2022.